Manželská zkouška - Probst, Jennifer (Světový bestseller (Ikar), 2014)
Julietta je vystavena nejtěžší zkoušce svého života: má zahodit jedinečnou šanci, jak pozvednout rodinný podnik, anebo riskovat na první pohled nemožnou kombinaci chladného byznysu a spalující vášně?