Zatracení - Palahniuk, Chuck, 1962- (Světová knihovna (Odeon), 2014)
Třináctiletá Madison propadla peklu, ale jednou za rok se může vrátit na zem. Vidí a slyší vše, co si zamane, vše, co se na světě šustne. Tímhle způsobem se vrací do vlastní minulosti. Jenže to má logický háček: pro živé je neviditelná.