Deník kastelána - Boček, Evžen, 1966- (Druhé město, 2014)
Znechucený hrdina opouští velkoměsto a zamíří na poklidný venkov, aby zachránil své manželství a našel ztracený smysl života. Zámek ho však od počátku zaskočí.