Úsměvy smutných mužů : zápisky z léčebny - Formánek, Josef, 1969- (Gekko, 2014)
Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.