Zajatci Ďáblova chřtánu - Vašíček, Arnošt, 1953- (Edice ČT, 2014)
Ztracený chlapec, nebezpečný lupič, podivínský badatel, přutroublý policista a jeskyně skrývající hrozivé tajemství. David a Klára si chtěli jen vyzvednout pár věcí z chaty rodičů. Netušili, že některým místům je lépe se vyhnout.