Láska a nenávist v La lize. Barcelona vs Real Madrid - Lowe, Sid, 1976- (Pragma, 2014)
Historik a odborník na španělský fotbal Sid Lowe dává nahlédnout za oponu vzniku a vývoje jedné z největších sportovních rivalit, která se zrodila z ran občanské války a vyústila v současnou světovou nadvládu těchto týmů.