Roky pod psa - Zusak, Markus, 1975- (Argo, 2014)
Jmenuju se Cameron Wolfe. Holky mě ignorujou. Můj starší brácha mě neustále zatahuje do nějakej průšvihů. A já ho do průšvihů zatahuju stejně usilovně.