Lumpové a beránci - Šichtařová, Markéta, 1976- (NF Distribuce, 2014)
Je něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá. Zjišťují toho o prohnilosti systému dokonce víc, než by bylo milé jim samotným, i "těm druhým". Kdo ale "ti druzí" vlastně jsou a proč mají zájem na likvidaci manželů? A dá se zabránit blížící se apokalypse?