Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku : povídky - Hájíček, Jiří, 1967- (Host, 2014)
Dějištěm sedmnácti povídek, které autor napsal v průběhu let 1995-2014, je jihočeský venkov. Čtenář tak v textech objeví podzim v krajině, jaro a kvetoucí trávy, žhavé léto, vánoční příběhy i povídky o vesnickém fotbale.