Kdo chce zabít Jane Eyrovou? : Lonngemoorské vraždy, spol. s r. o. - Whitton, Hana, 1950- (Původní česká detektivka, 2013)
Annie Brenton-Clarke přijme nabídku, aby na menší univerzitě severního Walesu přednášela studentům bohemistiky. Ti zároveň připravují amatérské představení dramatizace slavného románu Jane Eyrová. Annie brzo zjistí, že mezi členy souboru nepanují pouze přátelské vztahy. Její obavy z "emocionálního dusna" se bohužel záhy potvrdí. Nejprve dojde k neštěstí přímo na premiéře, pak je nalezena mrtvá představitelka hlavní role a Annie se opět ocitá uprostřed vyšetřování.