Dokonalá iluze - Patterson, James, 1947- (Klokan, 2014)
Úspěšná právnička a milující matka Nina by udělala cokoliv, jen aby ochránila život, který si v New Yorku vybudovala - včetně zatvrzelého lhaní každému, dokonce i dceři, o své minulosti. Když je však nevinný muž obviněn z vraždy, Nině dojde, že nesmí dopustit, aby někdo takový zaplatil za zločiny skutečného vraha.