Zakázaná láska - Černá, Jaroslava, 1959- (Alpress, 2014)
Královský syn - a zamilovat se do měšťanské dívky? Něco nemyslitelného! Přesto vévoda Ferdinand svému srdci poručit nedokázal a pro krásnou, ale neurozenou Filipinu byl ochoten vzdát se postavení i moci.