Štvanec : zahrávat si s IRA se nevyplácí - McGartland, Martin, 1970- (Klokan, 2014)
Martin dostal rozkaz: vstoupit do řad IRA, proniknout až do samého nitra organizace a odtud informovat britskou tajnou službu o jejích záškodnických akcích.