Pokrevní svazky - Sheldon, Sidney, 1917-2007 (Klokan (Alpress), 2014)
Zakladatel firmy Roffe and Sons stanovil, že akcionáři smějí být pouze členové rodiny. Vidina bohatství však odhaluje všechnu špínu a zlobu, která byla skryta pod solidní tváří rodiny.