Enon - Harding, Paul (Světová knihovna, 2014)
Vypravěčem příběhu je muž, kterému zemřela dcera. Charles začne pít, cpe se prášky proti bolesti, ocitne se na ulici. Svůj čas tráví nicneděláním, pozorováním okolí a vzpomínkami. Román je hlubokou a intimní meditací nad koncem i smyslem života.