Manželovo tajemství : někdy je lepší nevědět-- - Moriarty, Liane, 1966- (Světový bestseller, 2014)
Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti. Představte si, že dopis obsahuje jeho nejhlubší temné tajemství. Představte si, že jste narazila na takový dopis, ale váš manžel stále žije... Otevřete ho?