Na první pohled - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2014)
Pro osmačtyřicetiletou Timmii O'Neillovou jsou jarní a podzimní přehlídky modelové konfekce v New Yorku, Miláně, Londýně a Paříži vyvrcholením její tvrdé a náročné práce. V průběhu pařížského týdne módy však onemocní a v jejím životě se objeví šarmantní francouzský lékař.