Vykoupení ohněm - Andrews, V. C. 1923-1986 (MOBA, 2014)
Cathy a Chris žijí tajně v nezákonném svazku a vychovávají Joryho a Barta, syny z prvního Catherinina manželství, a adoptivní dcerku Cindy. Zdá se, že v jejich životě konečně zavládla pohoda a štěstí, avšak jen do chvíle, kdy se do nedalekého opuštěného domu přistěhují záhadní obyvatelé.