Překlepy a nedoklepy - Havel, Jiří, 1924-2016 (Albatros, 2014)
Hrátky se slovy a slovíčky, aforismy, kvizy, hádanky, doplňovačky i všemožně zapeklité otázky, doprovázené humornými i poetickými verši - pro zábavu, přemýšlení i pro tvořivou práci.