Bertík a čmuchadlo - Soukupová, Petra, 1982- (Host, 2014)
Bertíkovi je devět. Rodiče se rozvedli a on žije s maminkou, která si našla nového přítele. Bertík se vzteká a žárlí, chce, aby všechno bylo jako dřív.