Škorpilova škola běhu - Škorpil, Miloš, 1954- (Mladá fronta, 2014)
V knize čtenář nalezne stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás, ať už chceme zlepšit výkon, zhubnout do plavek nebo se jen příjemně hýbat.