Motýlí kůže : psychothriller ze současné Moskvy - Kuzněcov, Sergej (Jota, 2014)
Temný thriller, zalidněný výraznými, realistickými postavami, které žijí v nelítostném velkoměstě. V Moskvě řádí masový sadistický vrah žen.