Muž bez ženy není člověk - Brycz, Pavel, 1968- (Mladá fronta, 2014)
Když si žena Martina Samka sbalila věci, myslel si, že co ho nezabije, to ho posílí. Ale to by mu nesměl na slabiny útočit divoký kanec, na nervy alkohol a hlasité orgie tajemné sousedky za zdí. Podaří se hrdinovi dnešní doby zastavit volný pád až na dno a zachránit si své mužství?!