Procitnutí slečny Primové - Sanmartín Fenollera, Natalia, 1970- (Host, 2014)
Slečna Prudencie, nezávislá, jemná a velmi vzdělaná žena, se nechá zlákat působivým inzerátem v novinách a přichází za prací do kouzelného mestěčka San Ireneo de Arnois, kde nic není takové, jak se zdá.