Učedník - Hjorth, Michael, 1963- (Host, 2014)
Sebastian Bergman zjistí, že má dospělou dceru, a jeho život tak dostává nový smysl. Situace se zkomplikuje poté, co Sebastian zjistí, že Vanja je členkou švédské kriminálky, a že spolu dokonce již pracovali jako kolegové, a to na případu vraždy Rogera Erikssona, během jejíhož vyšetřování si Sebastian stihl Vanju značně znepřátelit.