Válečná nevěsta - Kupka, Jiří Svetozar, 1921- (Šulc & spol., 2014)
Román z Anglie za 2. světové války v době bitvy o Anglii. Příběh Hany Hrachovcové, která musí volit mezi dvěma bratry. První řídí mezinárodní obchodní společnost, druhý je dobrodruhem, jenž ale plní úkoly britské tajné služby...