Zbožňuju Vánoce - Kelk, Lindsey (BB/art, 2014)
Angela plánuje svou newyorskou pohádku: obrovský vánoční strom, vaječný koňak, výstřední britské tradice, senzační mužský... Jenže Santa přihazuje samá překvápka - nová práce, nová posedlost nejlepší kamarádky Jenny, která touží po dítěti, a k tomu všemu si Angelin muž vzal do hlavy, že by se měli usadit a chovat se dospěle.