Zrcadlení - Davouze, Marta, 1945- (Mladá fronta, 2014)
Soubor článků, fejetonů a esejů, které autorka psala a vydávala v uplynulých 25 letech v různých českých periodikách (MF Dnes, Lidové noviny, Literární noviny atd.).