Bonita Avenue - Buwalda, Peter (Světová knihovna, 2014)
Vzestup a pád bývalého šampiona v judu, rektora a na vrcholu kariéry dokonce ministra školství. Sigerius - počestný, oblíbený muž - je však postupně demaskován, fasáda dokonalého člověka se drolí...