Krev a stříbro - Ebert, Sabine, 1958- (Knižní klub, 2014)
Král Adolf Nasavský táhne s ohromným vojskem proti Freibergu, aby srazil bohaté stříbrné město na kolena. Město hrdinně brání i Anna z rodu porodní báby Marty...