Počátek zkázy - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2014)
Sigma Force - elitní tajný oddíl ministerstva obrany USA. Jeho nejnovější člen kapitán Tucker Wayne obdrží úkol dopravit z nepředvídatelné Sibiře ruského farmaceutického magnáta a vědeckého génia Bukolova. V jeho rukou je totiž tajemství zbraně s apokalyptickými následky pro svět. Tucker má k ruce nevšedního parťáka, skvěle vycvičeného psa Kaina. Odvrácení globální katastrofy a odhalení záhadného tajemství vypovídajícího o počátcích života na Zemi bude od všech účastníků vyžadovat velkou odvahu, sílu a oddanost. Po krku jim na zamrzlých ruských stepích totiž půjde spousta odhodlaných chladnokrevných nepřátel.