Podivná knihovna - Murakami, Haruki, 1949- (Světová knihovna, 2014)
Povídka o mladém chlapci, který se ztratil v záhadném bludišti pod místní knihovnou a po návratu domů zjišťuje, že nic už není tak jako dřív...