Případ Amelia - McCreight, Kimberly (Ikar, 2014)
Amelia skočila ze střechy budovy. A ačkoliv dosavadní vyšetřování i pitevní zpráva ukazují, že si sáhla na život sama, rozhodne se Kate najít pravý důvod, proč její dcera zemřela.