Rudá volavka - Matthews, Jason, 1951- (Knižní klub, 2014)
Ruská vyzvědačka Dominika Jegorovová je donucena projít výcvikem "volavek", školených svůdnic, a poté nasazena na Nathaniela Nashe, mladého důstojníka CIA.