Tygří žena : švédský rodinný thriller - Janouchová, Kateřina, 1964- (Mladá fronta, 2014)
Podzim přechází v zimu a život porodní asistentky Cecilie Lundové a její početné rodiny plyne dál, jako by v uplynulém roce k žádným dramatickým zvratům ani nedošlo. Cecilie stále ještě chodí do práce, ale už se těší na další přírůstek do rodiny. Jednoho dne však dostane anonymní balíček, ve kterém je kniha se znepokojujícím obsahem.