Krása - Bagshawe, Louise, 1971- (BB/art, 2014)
Narození Diny Kaneové nikdo nepřivítal s radostí. Pro náročnou sobeckou matku a udřeného otce představovala jen krk navíc. Ani jako výborná studentka se mezi spolužáky nestala oblíbenou. Místo, aby pokračovala ve studiích, musí se Dina od osmnácti let postarat sama o sebe..