Láska na prodej - Komendová, Jitka, 1976- (Akcent, 2014)
Se sedmnáctiletou Eliškou život najednou pořádně zatočí. Bezstarostné mládí končí. Rodiče se rozcházejí a Eliška zůstává sama s matkou, která utápí svůj žal v alkoholu. Ve finanční tísni přijímá nabídku neznámého muže, který jí slíbí práci s dobrým výdělkem. Svou naivitou se dostává do situace, kdy je brutálně přinucena k prostituci. Uniknout ze spárů gangu prodávajícího dívky se zdá nemožné. V naprostém zoufalství svitne Elišce naděje slibující vysvobození...