Cesta k vykoupení : některé věci se nedají odpustit - Ballantyne, Lisa, 1973- (Klokan, 2014)
Margaret zůstane po nehodě uvězněná v autě, to může co nevidět vybuchnout. Na poslední chvíli ji z vraku vytáhne neznámý muž. Margaret se najednou upamatuje na útržky ze svého dětství a dojde jí, proč si v životě připadala tak ztracená. Konečně chce zjistit, kdo vlastně je, a zároveň přijít na to, kdo je onen muž, který jí zachránil život.