Nikdy není pozdě - Clark, Mary Higgins, 1929- (Alpress, 2014)
Manžel Laurie Moranové byl zavražděn před očima tříletého syna Timmyho. Chlapec se od té doby budí vzpomínkou na vrahovy pronikavě modré oči.