Cesty za oponu času. ztracený poklad Karlovy univerzity a další příběhy z blízké i vzdálené minulosti : stopy, fakta, tajemství - Motl, Stanislav (Eminent, 2014)
Stanete se svědky událostí, které jsou stále obestřeny tajemstvím.