Dědečku, ještě vyprávěj : etiketa a etika pro předškoláky - Špaček, Ladislav, 1949- (Mladá fronta, 2014)
Malá Viktorka naslouchá pohádkám a příběhům, které ji učí základům etikety a pomáhají jí utvářet si pohled na svět kolem sebe. S dědečkem prožívá různé příhody společné dětem jejího věku a učí se, jak se zachovat v různých situacích, které život přináší...