Hovorníček - Hevier, Daniel, 1955- (Buvik ;, 2014)
Tuto hravou obrázkovou knížku, pomocnici pro děti, které se chtějí naučit dobře vyslovovat a mluvit srozumitelně, napsal vynikající slovenský básník.