Kladivo bohů : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2015)
Německo se zmítá na pokraji porážky. Vyhladovělé obyvatelstvo i vyčerpaní vojáci mají pocit, jako by zemřela i poslední naděje. Vítězným Rooseveltovým "řezníkům" připadá, že konečně nastala jejich chvíle odplaty.