My 2 - Denemarková, Radka, 1968- (Mladá fronta, 2014)
V roce 2014 se v Praze sejdou dva lidé. Ema a Tony. Ema je na útěku z nešťastného manželství, Tony je oblíbeným kadeřníkem. Oba se chtějí líbit mužům...