Pilot a Malý princ : život Antoina de Saint-Exupéryho - Sís, Petr, 1949- (Raketa, 2014)
Nádherná kniha o osamělosti a hledání smyslu života. Autor se sobě vlastní empatií, lehkostí a citem pro dobovou atmosféru vypráví příběh legendárního francouzského letce, dobrodruha a spisovatele Antoina de Saint-Exupéryho (1900–1944). Mimořádně zpracovaný obrazový životopis sleduje jeho dětské sny a rodinné zázemí, práci pro leteckou společnost dopravující poštu do Afriky a Jižní Ameriky až po osudový poslední let nad Středozemním mořem