Zaříkávač nemocí : chcete se léčit, nebo uzdravit? - Hnízdil, Jan, 1958- (Lidové noviny, 2014)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti. Datují se od roku 2010, kdy vyšla knížka Mým marodům, do současnosti