Do temnoty : zpověď českého vojáka v Afghánistánu - Stehlík, Pavel, 1985- (CPress, 2014)
Osobní vyprávění českého vojáka, ve kterém otevřeně líčí své osudy od motivace pro vstup do armády přes náročný výcvik a půlroční nasazení na základně v Afghánistánu až po boj s těžkou nemocí po návratu domů...