Berta a Ufo - Adamec, Miroslav, 1957- (Edice ČT, 2014)
Holčička Berta, nejmenší ve školce se ocitne v nesnázích. Pomůže jí Ufík, nejmenší ve vesmíru, její nový kamarád. Co na tom, že je zelený. Berta s prťavým návštěvníkem z vesmíru zažije nejedno dobrodružství.