Cestování s Velrybou - Papoušková, Eva (Albatros, 2014)
Vyprávění o velké prázdninové cestě po Evropě, na které rodina Zelníčkových, tatínek, maminka, tři děti a pes Kolumbus, zažila spoustu dobrodružství.