Já, srandista na druhou : můj nejhorší školní rok - Patterson, James, 1947- (Albatros, 2014)
Jamie Grimm je na vozíčku, nemá rád když o něm říkají, že je handikepovaný nebo znevýhodněný. Má přece tolik jiných předností! Jamie vidí svět jinak, a když ho komentuje, všichni se jeho líčení smějí.